Dekvloeren

Dick Boelsz Afbouwbedrijf is al tientallen jaren specialist in diverse afbouwrichtingen. Met een aanpakkersmentaliteit, een hecht team van vaklieden en een sterk productprogramma is Dick Boelsz uitgegroeid tot een bekende naam in Nederland. Dick Boelsz verzorgd projecten in woningbouw, utiliteitsbouw en renovaties in samenwerking met bouwbedrijven, aannemers en architecten.

Contact

MEER KNOW-HOW IN DEKVLOEREN

Alle medewerkers van Dick Boelsz Afbouwbedrijf beschikken over een uitstekende productkennis, gedegen ervaring en bewezen vakmanschap. Als solide afbouwpartij kennen wij de markt goed en zijn we in staat om snel en flexibel te reageren op vertragingen en/of versnellingen die samenhangen met het bouwproces.

INNOVATIEF

Ons trackrecord van honderden gerealiseerde hoogwaardige projecten spreekt voor zich. Daarbij blijven wij alle innovaties in ons vakgebied op de voet volgen. Alle specialismen worden uitgevoerd door ons eigen team van uitstekend opgeleide vakmensen. Samen staan onze medewerkers jaar in, jaar uit garant voor tastbare en toetsbare afbouwkwaliteit.

PROFESSIONELE BEGELEIDING IN ONZE FRAAIE SHOWROOM.

Met een volledig uitgewerkte 3D-tekening krijgt u een goede indruk van hoe de ruimte eruit komt te zien.

Nieuwsgierig?
Bezoek onze showroom!