Over ons

VD4 Afbouw is een collectief van gespecialiseerde ondernemingen in de afbouw: Volume Afbouw, KVZ Afbouw, Dick Boelsz Afbouwbedrijf en Buijs Gipsblokwanden. Samen zijn zij hét antwoord op de vraag naar complete afbouwpartners voor middelgrote projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Dagelijks werken de meer dan vijftig afbouwspecialisten van VD4 in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland aan projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers.

MEER DAN HONDERD JAAR ERVARING

Vanzelfsprekend kan iedereen -dus ook particulieren- bij VD4 Afbouw terecht voor een efficiënte aanpak van ieder klein of middelgroot afbouwproject. Wij werken efficiënt en weten daarom altijd een sterk concurrerende prijs neer te leggen. Gecombineerd beschikken wij over meer dan honderd jaar ervaring. Bovendien zijn wij complementair in onze diensten en het voortdurende streven naar verbetering. Uw tevredenheid is onze drijfveer.

Heeft u een afbouwproject waarvoor u een ervaren en erkende partner zoekt? Neem vrijblijvend contact op met VD4 Afbouw uit Volendam.

Contact

PROFESSIONELE BEGELEIDING IN ONZE FRAAIE SHOWROOM.

Met een volledig uitgewerkte 3D-tekening krijgt u een goede indruk van hoe de ruimte eruit komt te zien.

Nieuwsgierig?
Bezoek onze showroom!